duminică, 18 iunie 2006

 

Conferinta din Istanbul

Hai, ca v-am mai spus de proiectul cu IBC si Estuar! Asa ca trec direct la pasul cu Conferinta. Am facut-o! O conferinta internationala la Istanbul!
A organizat-o coordonatorul proiectului, IBC, respectiv Ana Oprisan, in 10 iunie. Am fost si noi, si Estuar. Ne-am dus cu totii din produse, si am facut o mica expozitie. Iar noi am avut inca o surpriza pentru ei: Maria, coordonatoarea Centrului de la Botiza, a fost imbracata in costum popular! Si i-a dat gata pe toti!
Ne-am bucurat sa vedem ca au venit si oficialitati turce, si sportivi cu dizabilitati, si profesori de la universitati, si specialisti. A fost o zi plina, cu multe lucruri de invatat si de transmis. Surprinzator a fost pentru mine sa vad cat de multe intrebari aveau cei din public dupa prezentarea noastra.
Sigur ca ne-ar fi placut sa fie mai multa lume. Chiar si oficialitati romane. Insa, Ana, poti fi linistita: a iesit bine! A fost o actiune frumoasa, si sunt sigur ca toti cei din sala isi doresc o repetare a ei!
Si suntem mandri ca am venit acasa cu bratarile noastre aurii, prin care sa le aratam tuturor ca pentru noi persoanele cu dizabilitati conteaza! Chiar si cele cu dizabilitati mentale. Sau mai ales ele...

Daniel

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?