vineri, 6 martie 2009

 

De ziua mamei, la mame uitate

Dupa acea vizita la Caminul de batrani de la Baia Sprie, din 1 Martie, cu martisoare si bucuria de a primi oaspeti, tinerii nostri au mai facut un gest frumos: in vinerea dinaintea zilei de 8 Martie, dupa serbarea pentr mame, au revenit cu daruri la prietenii de la Camin.
Au adus iar mici atentii, reviste si carti. Caci batranii le-au spus, cu o saptamana in urma, ca se plictisesc acolo. Asa ca Esperando a cautat cate ceva si le-a dus (cu sprijin si de la CDIMM).
Insa surpriza a fost alta: din produsele primite de curand de la firma Dr. Oetker, cei de la Esperando, mari si mici, au pregatit o portie uriasa de budinca! le-au pus in pahare de unica folosinta si le-au dus la Baia Sprie. Un gest simplu si marunt! Dar cat de bine primit! Ce bucurie pe oamenii acestia care au facut atatea in viata si pentru care se intampla atat de putine acum!
Dragii nostri bunici, ori unchi si matusi, v-ati castigat o mana de prieteni! nu sunt ei bogati, dar au un suflet care nu poate fi egalat de nici o avere! Si in sufletul lor aveti acum un loc si domniile voastre!

La multi ani si domniilor voastre, doamnelor de la Baia Sprie!

Daniel F.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,


Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?