miercuri, 2 martie 2011

 

1 Martie...

Bun venit primavara, bun venit speranta !
Se pare ca primavara a sosit doar in calendar, nu si in peisajul din care facem parte. In sufletele copiilor nostri ea a venit cu mult inainte, atunci cand au inceput sa confectioneze, fiecare dupa puterea lui, martisoare sau o parte din aceste simboluri.
Au depus un efort grozav, dar munca lor a fost rasplatita prin atentia si interesul D-voastra pentru persoanele cu dizabilitati. Zi de zi muncesc pentru a arata ca pot fi considerati egali si pentru a se integra mut mai usor. Astfel am iesit cu mic cu mare, parinte dar si membru al Aociatiei pentru a comercializa ceea ce, cu multa stradanie, au realizat in acest timp. Standurile au fost amplasate, ca de fiecare data, in fata la Kaufland si magazin Universal Maramures dar si in primul mall al orasului nostru.
Marti, 1 Martie am imbarcat copiii in masina speciala a Asociatiei noastre si am pornit catre caminul pentru persoane varstnice, Baia Sprie,dar si la mall, apoi trei sectii a spitalului judetean Baia Mare ne-au gazduit pentru a oferi gratis din inima cate un martisor.
Hmmm.... atat este nou deocamdata, dar pana la urmatorul moment important pentru copii ( 8 Martie, sigur ca stiati! ) am sa mai trec pe aici cu noutati.. Promit..

Etichete: , ,


Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?