miercuri, 25 iulie 2012

 

Eveniment de invatare despre arte si traditii

Dragii nostri,
Va invitam vineri, 27 iulie, incepand cu ora 11:00, la Muzeul Satului, pentru a lua parte la evenimentul de invatare pe tema „Arte si traditii”. 
O tema frumoasa, care va permite tuturor celor prezenti sa afle mai multe din acest domeniu atat de reprezentativ pentru zona Maramuresului.
Partea frumoasa a acestui tip de eveniment este ca fiecare poate sa isi exprime liber cunostintele in acest domeniu, sau sa puna intrebari, deoarece nu exista un profesor.
Cercul de invatare face parte din proiectul “Together We Learn” – Impreuna invatam, implementat de Asociatia Esperando alaturi de doi parteneri: Centrul de Recuperare pentru Persoane cu Dizabilitati Fizice din Salamanca, Spania si Sindicatul Profesorilor din Polonia, sucursala din Bialystok.
Proiectul a inceput la 1 august 2011 si se va derula pe parcursul a doi ani, perioada in care se vor organiza evenimente de invatare pe diferite teme precum: Mancaruri si bauturi, Sport si viata sociala, Istorie si educatie, si altele.
La eveniment alaturi de angajatii asociatiei vor participa persoane cu dizabilitati dar sunt invitati si toti cei care doresc sa afle sau sa impartaseasca ceva despre arta si traditiile zonei.
Alaturi de noi va fi si doamna Janeta Ciocan, muzeograf etonolog in cadrul Muzeului de Etnografie si Arta Populara Baia Mare, un specialist al artei si traditiei, care va raspunde intrebarilor celor prezenti.
Proiectul este finantat de Comisia Europeana, prin Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.

Va invitam, alaturi de noi sa ne cunoastem mai bine si sa invatam impreuna!


Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?