vineri, 28 iunie 2013

 

Natura prin ochii copiilor si tinerilor cu nevoi speciale


Dragii nostri,
Iata ca a avut loc un nou eveniment de invatare. De aceasta data tema aleasa a fost “Natura”, un subiect extrem de interesant si complex.
Evenimentul a avut loc incepand cu ora 11:00, in Centrul de Recuperare Esperando.
Copiii, tinerii şi adultii cu nevoi speciale, angajati ai Asociatiei Esperando si alte persoane care au dorit sa fie alaturi de acestia pentru a invata intr-un mod simplu si usor, au vorbit deschis despre acest subiect.
S-a discutat despre formele de relief din zona Maramuresului dar si din tara, despre fauna si flora, curiozitati ale naturii, etc. In plus copiii si tinerii cu nevoi speciale au vorbit despre anotimpul care le place cel mai mult si au argumentat si de ce. De asemenea au spus ca in momentul in care sunt in natura se simt liberi, simt ca ar putea sa faca orice.
Au vorbit despre locuri pe care le-au vizitat, faptul ca in momentul in care calatoresc cu masina le place sa privesca pe geam, ca adora sa se plimbe si multe alte lucruri legate de natura care le bucura privirea si sufletul.
Discutiile au fost foarte antrenante, toti cei prezenti aducand in discutie diferite cunostinte pe care le au cu privire la acest subiect.
Evenimentul face parte din proiectul Together we learn - Impreuna invatam, un proiect implementat de Asociatia Esperando alaturi de doi parteneri: Centrul de Recuperare pentru Persoane cu Dizabilitati Fizice din Salamanca, Spania si Sindicatul Profesorilor din Polonia, sucursala din Bialystok.
Proiectul este cofinantat de Comisia Europeana, prin Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.

 
 
 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?