luni, 26 august 2013

 

Un program special pentru beneficiarii Asociatiei Esperando



De un weekend deosebit au avut parte copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale de la Esperando.
Personalul Asociatiei Esperando a dorit sa le ofere ocazia de a se bucura de zilele cu soare, si au organzat pentru acestia un program special.

Totul a inceput inca de vineri, 23 august, cand beneficiarii Asociatiei Esperando au avut parte de o iesire la Mogosa, unde s-au desfatat cu aerul curat, razele soarelui si linistea acelui loc.
Sambata, 24 august,  au urmat alte iesiri de care tinerii de la Esperando au profitat din plin.
Pentru inceput, au mers pe Aeroportul Baia Mare unde au avut ocazia sa vada un show de drag, drift si tuning. Aufost foarte uimiti de ceea ce au vazut acolo, si si-ar fi dorit sa poata si ei sa urce intr-o astfel de masina.
In dupamasa aceleiasi zile, au participat la un alt eveniment pe cat de frumos, pe atat de interesant. Au fost la inaugurarea Clubului de echitatie din localitatea Curtuiusu Mare, unde au urmarit o prezentare de echitatie, in care caii au aratat ceea ce pot ei sa faca, uimindu-i pe cei prezenti.
Copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale au fost foarte incantati de zilele frumoase de care au avut parte in acest weekend, si de care s-au bucurat la maxim.
 
 
 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?