luni, 9 decembrie 2013

 

Darul din inima aduce fericire!


Asociatia Esperando deruleaza o noua campanie de strangere de fonduri prin amplasarea de urne in mai multe locatii din oras.

Campania poarta titlul “Darul din inima aduce fericire!”, si se va derula pe parcursul urmatoarelor 12 luni, cu posibilitate de prelungire.
Aceasta are ca scop colectarea de fonduri care sa ajute la imbunatatirea conditiilor si activitatilor derulate in Centrul de Zi de Recuperare Esperando, pentru copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale.
In Centrul de Zi Esperando persoanele cu nevoi speciale au parte de recuperare, consiliere, dezvoltarea deprinderilor de viata independenta, etc, activitati datorita carora ei reusesc sa se dezvolte si sa isi imbunatateasca starea de sanatate.
Pentru a putea oferi servicii cat mai bune pentru aceste persoane speciale, Asociatia Esperando are nevoie de sprijinul comunitatii, al oamenilor speciali care poarta in inima bunatatea si iubirea de aproape.
Multumim oamenilor cu suflet mare care au fost de acord sa sprijine Asociatia Esperando prin oferirea unui spatiu pentru amplasarea urnelor in incinta locatiilor administrate de ei precum si tuturor celor care sunt alaturi de noi.

Pentru informatii si detalii suplimentare va stam la dispozitie pe str. George Cosbuc, nr.6/6, Baia Mare sau la tel: 0262- 220413, 0362- 401363, 401364; e-mail: office@esperando.ro, facebook: Asociatia Esperando, www.esperando.ro.

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?