joi, 19 decembrie 2013

 

Momentul Nasterii Domnului pus in scena de persoanele cu nevoi speciale de la Esperando



Dragi prieteni, 
Astazi, la Teatrul Municipal, incepand cu ora 11:00, a avut loc Serbarea de Craciun a copiilor, tinerilor si adultilor cu nevoi speciale de la Asociatia Esperando.


Alaturi de personalul Asociatiei acestia au gandit un moment special pentru serbare.
Mai exact, au pus in scena momentul Nasterii Domnului. Si-au pregatit niste costume speciale, realizate de personalul Centrului Esperando. Acestea te duceau cu gandul chiar in vremea Nasterii Pruncului Isus.
Copiii si tinerii s-au simtit extraordinar pe scena, si si-au interpretat cu mare bucurie rolurile.
La fel ca in anii trecuti, si acum, am avut invitati speciali, care au venit sa ne colinde.
De aceasta data un grup de tinere de la Scoala Gimnaziala Numarul 18, alaturi de prof. Carmen Augustin si un grup de prichindei din grupa mare de la Gradinita Mihai Eminescu, ne-au colindat, si ne-au urat de bine pentru anul care vine.
Si pentru ca toti au fost foarte cuminti in anul care se apropie de final, Mos Craciun a venit la ei cu sacul plin de daruri. Unii copii drept rasplata i-au recitat Mosului poezii.
Pentru reuşita acestei serbari, multumim conducerii si personalului Teatrului Municipal, care ne-au pus la dispozitie sala de spectacol si au avut grija ca totul sa decurga bine.
De asemenea, dorim sa multumim tuturor celor care l-au ajutat pe Mos Craciun sa ajunga la copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale.

Le uram tuturor Sarbatori Fericite si un An Nou plin de bucurii si multa sanatate.
 
 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?