joi, 19 decembrie 2013

 

Momentul Nasterii Domnului pus in scena de persoanele cu nevoi speciale de la Esperando



Dragi prieteni, 
Astazi, la Teatrul Municipal, incepand cu ora 11:00, a avut loc Serbarea de Craciun a copiilor, tinerilor si adultilor cu nevoi speciale de la Asociatia Esperando.


Alaturi de personalul Asociatiei acestia au gandit un moment special pentru serbare.
Mai exact, au pus in scena momentul Nasterii Domnului. Si-au pregatit niste costume speciale, realizate de personalul Centrului Esperando. Acestea te duceau cu gandul chiar in vremea Nasterii Pruncului Isus.
Copiii si tinerii s-au simtit extraordinar pe scena, si si-au interpretat cu mare bucurie rolurile.
La fel ca in anii trecuti, si acum, am avut invitati speciali, care au venit sa ne colinde.
De aceasta data un grup de tinere de la Scoala Gimnaziala Numarul 18, alaturi de prof. Carmen Augustin si un grup de prichindei din grupa mare de la Gradinita Mihai Eminescu, ne-au colindat, si ne-au urat de bine pentru anul care vine.
Si pentru ca toti au fost foarte cuminti in anul care se apropie de final, Mos Craciun a venit la ei cu sacul plin de daruri. Unii copii drept rasplata i-au recitat Mosului poezii.
Pentru reuşita acestei serbari, multumim conducerii si personalului Teatrului Municipal, care ne-au pus la dispozitie sala de spectacol si au avut grija ca totul sa decurga bine.
De asemenea, dorim sa multumim tuturor celor care l-au ajutat pe Mos Craciun sa ajunga la copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale.

Le uram tuturor Sarbatori Fericite si un An Nou plin de bucurii si multa sanatate.
 
 

marți, 17 decembrie 2013

 

Serbare speciala pentru oameni de suflet



Copiii si tinerii cu nevoi speciale de la Esperando se pregatesc de final de an.
Pentru a incheia cum se cuvine anul 2013, ei au pregatit o Serbare de Craciun pentru persoanele dragi din viata lor, parinti, prieteni si oameni speciali care le-au fost alaturi atat lor cat si Asociatiei Esperando.
Evenimentul se va desfasura la Teatrul Municipal Baia Mare, joi, 19 decembrie, incepand cu ora 11.
Ca in fiecare an, si acum vor avea invitati speciali care vin sa colinde si sa ureze de bine tuturor celor prezenti la eveniment.
Dupa un an plin de activitati, recuperare, momente speciale traite alaturi de prietenii lor din Centrul Esperando, acestia asteapta cu nerabdare momentul in care Mos Craciun va trece si pe la ei. Pentru ca au fost cuminti si au facut recuperare zi de zi, in ciuda faptului ca de multe ori aceasta este istovitoare, Mosul se va opri si la serbare pentru a le lasa daruri.
Ii invităm alaturi de noi pe toti cei care doresc sa ne bucuram impreuna de momentele deosebite pregatite de beneficiarii Esperando.

luni, 16 decembrie 2013

 

Concert caritabil pentru persoanele cu nevoi speciale de la Esperando



In 15 decembrie, a avut loc un concert caritabil de colinde si cantece de Craciun, sustinut de Camerata si Corala EuroArt.

Acestia au decis ca prin acest eveniment sa sprijine copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale din cadrul Asociatiei Esperando.
Astfel, fondurile stranse in urma concertului au fost donate Asociatiei Esperando pentru sustinerea activitatilor derulate de aceasta pentru persoanele cu nevoi speciale, in Centrul de Zi de Recuperare Esperando.
Evenimentul a avut loc intr-o locatie deosebita, speciala, Biserica Sfanta Cruce din Baia Mare, incepand cu ora 18:00.
Colindele si cantecele de Craciun interpretate de minunatii artisti au rasunat in incinta bisericii, si le-au oferit tuturor celor prezenti trairi extraordinare.
Sentimentul de liniste si pace care domnea in biserica, te ducea tot mai aproape cu gandul la Sarbatoarea Craciunului, la Nasterea Domnului.

Le multumim celor de la Fundatia EuroArt si Parintelui de la Biserica Sfanta Cruce pentru tot sprijinul oferit, si pentru ca s-au gandit la aceste persoane speciale. 
 

joi, 12 decembrie 2013

 

Concert special pentru oamenii speciali de la Esperando



Duminica, 15 decembrie, Fundatia Culturala EuroArt alaturi de Asociatia Esperando invita baimarenii la un Concert caritabil de Craciun.

Fundatia Culturala EuroArt a ales ca prin aceasta actiune sa sprijine Asociatia Esperando in misiunea ei de a face viata persoanelor cu dizabilitati mai frumoasa.
Astfel, fondurile stranse in urma acestui concert vor fi donate in vederea sustinerii activitatilor derulate in Centrul de Zi de Recuperare Esperando, pentru copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale.

Camerata si Corala Euroart au pregatit un program special de Craciun, care in mod sigur va incanta auzul tuturor celor prezenti si le va oferi linistea de care avem cu totii nevoie in aceasta perioada.

Concertul va avea loc incepand cu ora 18:00, la Biserica Sfanta Cruce (zona RFN).
Va asteptam cu mare drag alaturi de noi sa vestim impreuna Nasterea Domnului si sa sustinem o cauza nobila.

luni, 9 decembrie 2013

 

Darul din inima aduce fericire!


Asociatia Esperando deruleaza o noua campanie de strangere de fonduri prin amplasarea de urne in mai multe locatii din oras.

Campania poarta titlul “Darul din inima aduce fericire!”, si se va derula pe parcursul urmatoarelor 12 luni, cu posibilitate de prelungire.
Aceasta are ca scop colectarea de fonduri care sa ajute la imbunatatirea conditiilor si activitatilor derulate in Centrul de Zi de Recuperare Esperando, pentru copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale.
In Centrul de Zi Esperando persoanele cu nevoi speciale au parte de recuperare, consiliere, dezvoltarea deprinderilor de viata independenta, etc, activitati datorita carora ei reusesc sa se dezvolte si sa isi imbunatateasca starea de sanatate.
Pentru a putea oferi servicii cat mai bune pentru aceste persoane speciale, Asociatia Esperando are nevoie de sprijinul comunitatii, al oamenilor speciali care poarta in inima bunatatea si iubirea de aproape.
Multumim oamenilor cu suflet mare care au fost de acord sa sprijine Asociatia Esperando prin oferirea unui spatiu pentru amplasarea urnelor in incinta locatiilor administrate de ei precum si tuturor celor care sunt alaturi de noi.

Pentru informatii si detalii suplimentare va stam la dispozitie pe str. George Cosbuc, nr.6/6, Baia Mare sau la tel: 0262- 220413, 0362- 401363, 401364; e-mail: office@esperando.ro, facebook: Asociatia Esperando, www.esperando.ro.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?