vineri, 21 martie 2014

 

Oferta felicitari de Paste 2014



Se apropie Sarbatorile Pascale, moment in care cei mai multi dintre noi doresc sa le transmita colaboratorilor, prietenilor, cunostintelor, gandurile lor frumoase.
Pentru a va usura aceasta “misiune”, persoanele cu nevoi speciale de la Asociatia Esperando, alaturi de personal, parinti si voluntari, au pregatit modele deosebite de felicitari cu motive Pascale.
Acestea sunt realizate manual, prin tehnici diferite de lucru.
Pe langa faptul ca prin intermediul acestor felicitari veti transmite gandurile voastre bune, achizitionarea acestora va fi si un bun model de responsabilitate sociala.
Banii proveniti din vanzarea felicitarilor vor fi utilizati pentru sustinerea activitatilor de recuperare, care se deruleaza in Centrul de Zi Esperando, pentru persoanele cu nevoi speciale si familiile lor.

Modele si preturi:
-         Felicitari 3D - 3,99 lei – foto: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
-         Felicitari - 2,99 lei – foto: 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24

In cazul in care doriti, felicitarile pot fi personalizate de catre noi:
-         pe foaie de calc, la pretul de 0,40 bani/ felicitare,
-         pe foaie alba, la pretul de 0,30 bani/ felicitare.

 Pentru comenzi va rugam sa ne contactati:

Asociatia Esperando
Baia Mare, str. G. Cosbuc, nr. 6/6, Maramures
Tel/fax: 0362-401363; 401364; 0262-220413
Mobil: 0740-273131
E-mail: pr@esperando.ro 

1
2

3
4

5
6

7
8

9
10

12 
14
16

18

20

22

24

joi, 13 martie 2014

 

Esperando a fost premiata la Palatul Parlamentului si a primit felicitari din partea Comisarului European Androulla Vassiliou




Palatul Parlamentului, din Bucuresti, a gazduit marti, 11 martie, evenimentul de lansare a noului program
european in domeniul educatiei, formarii profesionale si sportului, ERASMUS +.
Evenimentul a primit greutate prin prezenta Comisarului european pentru Educaţie, Cultură, Multilingvism şi Tineret,  Androulla VASSILIOU, alaturi de ambasadori straini acreditati la Bucuresti, ministri si membri ai Guvernului Romaniei.
Pentru Asociatia Esperando, evenimentul a avut si o semnificatie in plus. Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, cea care gestioneaza aceste programe in Romania, a acordat cateva premii de excelenta unora dintre organizatiile si institutiile care au avut o prezenta remarcabila in program in cei aproape 20 de ani de cand programul exista in Romania. Iar in grupul select al premiantilor s-a aflat si Asociatia Esperando. (Pentru a pune in context mai larg premiul: s-au acordat 17 premii, in toate domeniile programelor Grundtvig, Leonardo da Vinci, Tineret in Actiune, Erasmus, Comenius, premiantii fiind alesi din 4.658 de proiecte scolare, 1.645 de maobilitate, 99 de formare profesionala, 998 de proiecte de educatia adultilor - intre care si cele 4 ale Asociatiei Esperando - si 2.234 de proiecte de tineret - toate derulate in perioada 1998-2013!)
Premiul primit de catre Asociatia Esperando a fost pentru "Proiecte pentru grupuri dezavantajate" si a venit ca urmare a celor 4 proiecte derulate (3 incheiate deja) in programul Grundtvig.
Premiul si cuvintele frumoase spuse la adresa Asociatiei ne fac cinste si ne aduc bucurie, pentru ca sunt o apreciere a muncii sustinute, serioase si pline de daruire a profesionistilor din Esperando cu si in folosul persoanelor cu nevoi speciale. De altfel, la primirea premiului, Daniel Filipas, Manager General Esperando, a spus ca "aceste persoane speciale sunt cele care ne fac, ne obliga si ne ajuta sa fim mai buni, sa ne dorim mai mult, sa nu incetam sa invatam, si le multumim pentru asta!"
Comisarul Europeana venit la lansarea in Romania a programului ERASMUS + in semn de apreciere pentru rezultatele deosebite ale Agentiei Nationale romane. Comisarul va participa la doar cateva astfel de lansari, si nu in toate statele Uniunii Europene. Cu atat mai mult ne bucura prezenta sa si la panoul pe care Asociatia Esperando l-a primit odata cu premiul si discutia purtata cu reprezentantii Asociatiei despre proiectele derulate de noi.
ERASMUS + se va derula in toate statele Uniunii Europene si partenere la program, in perioada 2014-2020. Obiectivele stabilite sunt foarte indraznete si urmaresc cresterea competitivitatii europenilor in economia globala prin educatie, formare, sport.



luni, 10 martie 2014

 

Tinerii cu nevoi speciale de la Esperando au discutat cu tinerii de la Colegiul National Mihai Eminescu



Astazi, 10 martie, tinerii cu nevoi speciale, alaturi de personalul Asociatiei Esperando au mers in vizita la Colegiul National Mihai Eminescu.

Incepand cu ora 13:00, in sala festiva a liceului s-au adunat tineri din clasele a XI-a si a XII-a, pentru a sta de vorba cu tinerii de la Esperando si a viziona un filmulet despre dizabilitate.
La inceput, acestora le-a fost dat cate un chestionar cu intrebari legate despre modul in care vad ei dizabilitatea.
Dupa ce au completat chestionarul, au urmarit un filmulet despre dizabilitate, care le-a dat in mod sigur de gandit in ceea ce priveste persoanele cu nevoi speciale si familiile acestora.
Au urmat discutii libere despre dizabilitate, ce cred ei ca presupune aceasta, cum i-am putea ajuta pe cei cu nevoi speciale, etc.
In mod sigur a fost o vizita reusita care le-a oferit tinerilor cu nevoi speciale ocazia sa socializeze, iar tinerilor de la Colegiul Mihai Eminescu oportunitatea de a afla mai multe despre dizabilitate.
 
 
 

This page is powered by Blogger. Isn't yours?