miercuri, 30 septembrie 2015

 

ASOCIATIA ESPERANDO INCHEIE CEL DE-AL DOILEA PROIECT POSDRU



In 29 septembrie, a avut loc Conferinta de inchidere a proiectului "Phoenix".

Vreme de 18 luni, incepand cu 31 martie 2014, Asociatia Esperando a implementat acest proiect in parteneriat cu SC 3Art SRL.
Conferinta a fost deschisa si moderata de domnul Daniel Filipas, Manager general in cadrul proiectului. Au luat apoi cuvantul doamnele Andrada Craciun, in calitate de Presedinte a Asociatiei Esperando, dar si Iuliana Pop, reprezentant al partenerului de proiect.
Cu totii au vorbit despre ce a insemnat proiectul Phoenix pentru entitatile pe care le reprezinta.
A luat apoi cuvantul domnul Catalin Chereches, Primarul Municipiului Baia Mare, care a vorbit despre proiect, dar si despre importanta legaturii dintre mediul de afaceri si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca.
Evenimentul a reunit participanti din diferite medii: reprezentanti ai mediului de afaceri, reprezentanti ai institutiilor, reprezentanti ai ONG-urilor, persoane din grupul tinta si personalul implicat in proiect.
Cu totii au vorbit despre activitatile si rezultatele din cadrul acestuia, iar fostii cursanti si-au exprimat multumirea pentru ca au avut ocazia sa fie implicati in proiect. O parte din ei si-au gasit un loc de munca in urma absolvirii cursurilor, sau si-au infiintat o afacere.
Conferinta a avut loc incepand cu ora 11:00, in Sala Europa, din incinta Primariei Baia Mare.
Le multumim tuturor celor care au ales sa fie alaturi de noi la eveniment.
Proiectul a fost cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 5: ”Promovarea masurilor active de ocupare”, Domeniul major de interventie 5.1: “Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare in Regiunea Nord-Vest”.

 
 
 
 
 
 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?