luni, 14 decembrie 2015

 

Concert caritabil de exceptie sustinut pentru persoanele cu nevoi speciale de la Esperando



In seara zilei de 13 decembrie, incepand cu ora 18:00, a avut loc cea de-a 4 editie a Concertului Caritabil de Craciun, organizat de Fundatia Culturala Euroart.
A fost o seara speciala in care oameni frumosi au umplut Biserica Sfanta Cruce, pentru a asculta colindele si cantecele de Craciun pregatite cu mare atentie de catre Camerata si Corala Euroart, dar si de copiii de la Scoala Gimnaziala “George CosbucBaia Mare.
Concertul a fost condus de dirijor prof. Adrian Roman si prof. Carmen Augustin.
Vocile de exceptie impletite cu partea instrumentala au oferit momente speciale, care au adus mai aproape de cei prezenti Sarbatoare Craciunului, totul intr-o atmosfera de poveste.
Evenimentul a avut ca scop strangerea de fonduri pentru copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale de la Asociatia Esperando.
Aceste persoane urmeaza nenumarate ore de recuperare in Centrul de Zi de Recuperare Esperando, pentru a reusi la un moment dat sa realizeze activitati care pentru multi dintre noi sunt normale si pentru a-si imbunatati starea de sanatate.
Ei au parte de sedinte de: kinetoterapie, fizioterapie, reflexoterapie, psihoterapie, educatie adaptata, formare deprinderilor de viata independenta, etc.
Cei 4.074 de lei daruiti cu dragoste in prag de sarbatori vor fi utilizati in totalitate pentru activitatile Centrului de Zi Esperando.
Multumim tuturor membrilor Fundatiei Culturale Euroart, dar si Parintelui Ilies Simion de la Biserica Sfanta Cruce si tuturor celor prezenti pentru darnicie, iubire si prietenie.
 
 
 
 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?