miercuri, 10 iunie 2015

 

TINERI CU NEVOI SPECIALE DE LA ESPERANDO, ACTORI PENTRU O CAUZA NOBILA



Vineri, 12 iunie, incepand cu ora 17:00, la Teatrul Municipal Baia Mare, va avea loc spectacolul "Jocul de-a vacanta".
Acesta este un eveniment caritabil organizat de catre Interact Club Baia Mare, in colaborare cu trupa de teatru Silver 05, Asociația Esperando, CRRPH Țibleșului și Castanelor și Teatrul Municipal Baia Mare.
Spectacolul este organzat pentru o familie din Tautii de Sus, care traieste in conditii greu de imaginat.
Tatal, domnul Andrei Ovari, sufera de o afectiune vasculara datorita careia i-au fost amputate cele 4 membre. Acesta locuieste impreuna cu sotia sa si cei trei copii ai familiei.
3 tineri cu nevoi speciale de la Asociatia Esperando, au acceptat cu mare drag sa joace in aceasta piesa alaturi de actori si copiii de la CRRPH Țibleșului și Castanelor, pentru a veni in ajutorul familiei Ovari.
Ei s-au pregatit de cateva saptamani pentru acest eveniment, facand repetitii astfel incat spectacolul sa iasa perfect.
Este minunat sa vezi ca in ciuda problemelor cu care acesti tineri se confrunta, de fiecare data accepta cu mare bucurie sa se implice in diferite activitati cu scop umanitar si nu numai.
Cu fiecare ocazie aleg sa isi ajute aproapele aflat la nevoie, cum pot ei mai bine.
Intrarea la spectacol se va face pe baza unei donatii in valoare de 10 lei.
Ii invitam la spectacol pe toti cei care vor sa sprijine familia aflata in nevoie.

miercuri, 3 iunie 2015

 

BUGS BUNNY SI SPIDERMAN I-AU VIZITAT PE COPII DE LA ESPERANDO DE ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI



In 2 iunie, copiii si tinerii cu nevoi speciale de la Asociatia Esperando au sarbatorit Ziua Internationala a Copilului.
Acestia s-au bucurat de mai multe surprize pregatite de catre personalul Asociatiei, care s-a gandit sa le ofere o zi plina de distractie.
Locul de desfasurare al activitatii a fost Parcul Municipal, unde copiilor de la Esperando li s-au alaturat prietenii de la Scoala George Cosbuc Baia Mare, Clasa Tigrisorilor. Impreuna au jucat mai multe jocuri ale copilariei si s-au simti extraordinar, ajutandu-se reciproc in timpul activitatilor.
Bugs Bunny a fost cel care le-a adus baloane tuturor copiilor, iar Spiderman a adus un tort delicios, care le-a indulcit ziua.
A fost o zi insorita, plina de voie buna, rasete, bucurie si activitati pe placul celor prezenti.
Copiii merita toata atentia noastra, iar acesta zi care le este dedicata trebuie sa fie mai speciala decat restul zilelor de peste an.
 
 
 
 
 
 

This page is powered by Blogger. Isn't yours?